Veelgestelde vragen

Waarom is onze naam Ecofarby?
Eco staat voor ecologisch en farby betekent verf in het Pools, vandaar de naam Ecofarby. Daarnaast hebben wij een verfwinkel in Polen, en zijn wij van Poolse en Nederlandse afkomst. De naam Ecofarby lag dan ook al gelijk voor de hand. Na wat marktonderzoek bleek dat Poolse verf tegenwoordig van dezelfde kwaliteit is als Nederlandse verf. Dit komt omdat voor verfproducten tegenwoordig een Europese norm verplicht is. Alleen een verschil in prijs blijft nog over, hierop springen wij dan ook in.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
U gegevens worden bewaard conform de Europese AVG richtlijnen. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.
Ik heb een verkeerd product besteld. Kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt al onze producten binnen 14 dagen retourneren, mits deze in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Stuur ons dan een mail naar info@ecofarby.com of vul onderstaand contactformulier in.

LET OP: Controleer u bestelling altijd direct zodra u deze hebt ontvangen. Is er iets mis gegaan met de bestelling, meld dit dan binnen 30 dagen na ontvangst van u bestelling. Retourkosten zijn meestal voor eigen rekening. Is er iets met u bestelling misgegaan door een fout van ons? De verzendkosten zijn dan wel voor onze rekening.
Hoe snel word ik terugbetaald na het retourneren?
Wij betalen het desbetreffende bedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de retourmelding.
Heeft u nog vagen? Stuur een mail naar info@ecofarby.com of vul onderstaand contactformulier in.
Hoelang duurt het voordat mijn bestelling is bezorgd?
Wanneer u voor 5 uur `s middags bestelt, kunnen wij u bestelling de volgende werkdag bij u leveren.
Hoelang duurt het als een product moet worden bijbesteld?
Wanneer wij voor dinsdag 3 uur `s middags bestellen, kunnen wij de producten op donderdagen bij u leveren.
 Is het ook mogelijk om mijn bestelling te komen afhalen?
Ja dit kan, van maandag t/m zondag tussen 09:00 uur en 13:00 uur. Zie de contact pagina voor ons adres.

Contactformulier