Over ons

Ecofarby Winkel Agnieszka Mike

Hoi, wij  willen ons even voorstellen. Wij zijn Agnieszka en Mike. Al toen wij jong waren wilde wij iets terug doen voor de aarde. Wij zien de uitstoot van schadelijke stoffen in de natuur als zeer schadelijk voor het voortbestaan van de aarde en de mensheid, en vandaar dat wij Ecofarby zijn begonnen.

Eco staat voor ecologisch en farby betekent verf in het Pools, vandaar de naam Ecofarby. Daarnaast hebben wij een verfwinkel in Polen, en zijn wij van Pools en Nederlandse afkomst. De naam Ecofarby lag dan ook al gelijk voor de hand. Na wat marktonderzoek bleek dat Poolse verf tegenwoordig op ze minst van dezelfde kwaliteit is als Nederlandse. Dit komt omdat verfproducten tegenwoordig aan een Europese norm moeten voldoen. Sterker nog, veel Poolse verf bevat vaak minder schadelijke stoffen dan Nederlandse verf. Wat wij kunnen bieden is dan ook niet alleen een goedkoop product waar veel mensen in geïnteresseerd zijn, maar ook nog eens een product dat rekening houdt met de natuur, en bij mensen geen irritaties veroorzaakt. Iets waar ook veel mensen wel voor willen kiezen, maar te duur is om te betalen, waardoor toch voor een goedkope verf wordt gekozen.

Samen kunnen wij de wereld een betere plek maken, zodat nog vele generaties na ons op deze aarde, in harmonie met de natuur en met elkaar kunnen samen leven.

Heb je nu nog steeds vragen? Mail ons dan op info@ecofarby.com of vul het onderstaand contactformulier in.

Contactformulier